Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας

Ποιος χρειάζεται το Photoshop;

photoshop

Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας

Δείτε την παρακάτω λίστα και επέλεξε τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας που μπορείτε να κατεβάσετε, με πλήρως εξοπλισμένη εργαλειοθήκη , Εύκολα στη χρήση, διαφορετικούς  τρόπους για να προσθέσετε φίλτρα και εφέ στις αγαπημένες σας εικόνες και φωτογραφίες.Αυτά δεν είναι τα μοναδικά δωρεάν λογισμικά, αν έχετε να μας προτείνετε το δικό  σας αγαπημένο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

gimp

1.GIMP

Εξαιρετικό πρόγραμμα φωτογραφίας

Το αρχαιότερο από τα  ελεύθερα προγράμματα  επεξεργασίας φωτογραφιών, GIMP είναι το πιο πλήρεις σε δυνατότητες, άξιος ανταγωνιστής του Photoshop, κερδίζει την ψήφο μας ως το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών.

Υπάρχουν και αρκετά προσθετα  (plug-in)   για να επεκτείνετε τις δυνατότητες του GIMP (αν και δεν έχει ενημερωθεί για αρκέτα μεγάλο χρονικό διάστημα).

Κατεβάστε εδώ: GIMP

paintnet222

2.Paint.NET

Βασική επεξεργασία φωτογραφιών με στρώματα, φίλτρα και plug-ins

Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η απλότητά του.Είναι γρήγορο και εύκολο  δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που είναι ιδανικό για εκείνες τις  μικρές εργασίες που δεν χρειάζονται την πολυπλοκότητα του GIMP.

Μην ξεγελιέστε από το όνομα. Δεν είναι απλά ένα αντίγραφο των βασικών της ¨Ζωγραφικής¨ των Windows – αν και αρχικά προοριζόταν να το αντικαταστήσει.Είναι μια πολύ καλή επιλογή αν στον υπολογιστή σας η RAM είναι περιορισμένη.

Κατεβάστε εδώ: Paint.NET

photoscape

3.PhotoScape

Ένας επεξεργαστής που χειρίζεται κάτι περισσότερο από φωτογραφίες

PhotoScape είναι, φαινομενικά, απλό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Αλλά μια ματιά στο κύριο μενού του αποκαλύπτει έναν πλούτο από  χαρακτηριστικά: RAW μετατροπή, φωτογραφία διαχωρισμός και  συγχώνευση, κινούμενες εικόνες για δημιουργία GIF.

Η ουσία, φυσικά, είναι στην επεξεργασία φωτογραφιών. Το PhotoScape είναι ένα από τα πιο απόκρυφα όλων των εφαρμογών που έχουμε κοίταξε εδώ, τα εργαλεία ομαδοποιούνται σε σελίδες σε περίεργα σχήματα. Σίγουρα δεν επιχειρεί να μιμηθεί το Photoshop, και περιλαμβάνει λιγότερες δυνατότητες.

Κατεβάστε εδώ: PhotoScape

pixlr

4.Pixlr

Επεξεργασία φωτογραφιών – γρήγορο φιλτράρισμα – στο πρόγραμμα περιήγησής σας

Το Pixlr έρχεται σε δύο πακέτα: Editor, το πιο εξοπλισμένο και Express, ιδανικό για την εφαρμογή γρήγορων λύσεων χωρίς τα περιττά του μεγαλύτερου πακέτου. Είναι στην πραγματικότητα το online πρόγραμμα επεξεργασίας.Ιδιαίτερα χρήσιμο για αδύναμα επεξεργαστικά συστήματα. 

Δοκιμάστε το απευθείας: Pixlr

fotor

5.Fotor

Βελτίωση φωτογραφιών με ένα εύκολο σε χρήση πακέτο

Το Fotor είναι ένα ενισχυτικό φωτογραφίας πάνω απ’όλα και λιγότερο ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. 

Κατεβάστε εδώ: Fotor

vintager

6.VINTAGER

Δώστε στις φωτογραφίες σας μια γρήγορη, κλασική εμφάνιση φιλμ

Φαίνεται απλό στην επιφάνεια εργασίας του, με ένα απλό interface που σας δίνει γρήγορη πρόσβαση σε φίλτρα και επικαλύψεις, αλλά σίγουρα υπάρχει πολύ περισσότερο περιεχόμενο.

Το VINTAGER  κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι ένα βασικό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφίας, υπάρχουν άλλα που κάνουν αυτή τη δουλειά πολύ καλύτερα.Αν όμως θέλετε να προσθέσετε λάμψη στις φωτογραφίες σας, σίγουρα είναι από τα καλύτερα.

Κατεβάστε εδώ: VINTAGER

(Visited 95.506 times, 1 visits today)

Σχολιάστε